+420 778 743 704

Ochrana osobních údajů

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

LIVE INOX s.r.o., provozovatel eshopů www.interierove-schodiste.cz prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou přísně důvěrné a jsou chráněny zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů obecné nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů. 

 

ÚDAJE KTERÉ ZPRACOVÁVÁME

Pro možné vyřízení Vaší objednávky na našich eshopech potřebujeme v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (čl. 6 odst. 1 písm. b) poskytnout Vaše osobní údaje: Jméno a příjmení, email, telefonní číslo, fakturační adresu, případně dodací adresu, pokud není shodná s fakturační. 

Při využití formuláře “Kontaktní formulář" je vyžadováno uvést Váš email a telefonní kontakt, abychom Vám mohli následně odpovědět.

 

K ČEMU ÚDAJE POUŽÍVÁME

Poskytnuté informace slouží pro realizaci obchodní transakce na našich webech, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, následného dodání zboží, či komunikaci. Vaše osobní údaje mohou být zpracovávány také jinými subjekty (např. dopravci….), avšak společnost LIVE INOX s.r.o. vždy zůstane jejich správcem.

 

PŘÍSTUP K OSOBNÍM ÚDAJŮM A JEJICH EDITACE

Po vytvoření objednávky si můžete své údaje změnit buď telefonicky na čísle +420 778 743 704, nebo prostřednictvím emailu info@interierove-schodiste.cz

Máte právo žádat správce o přístup k Vašim osobním údajům, právo na jejich opravu, výmaz či omezení jejich zpracování, stejně jako právo vznést námitky proti jejich zpracování a právo na jejich přenositelnost.

 

PO JAKOU DLOUHOU DOBU JSOU INFORMACE UCHOVÁVANY

Vaše osobní údaje budou uloženy a zpracovávány po dobu vyžadovanou právními předpisy (zejména soukroměprávními a daňovými předpisy) a po dobu nezbytnou k dosažení účelu jejich zpracování v souladu s vyřízením Vaší objednávky.

Veškeré osobní údaje, které jsou poskytnuty Vaším souhlasem jsou u nás uchovávány po dobu 3 let. Poté jsou z naší databáze buď smazány, nebo v případě Vaše souhlasu prodlouženy na následující 3 roky. Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro daný účel můžete kdykoliv odvolat. Tímto není dotčena zákonnost zpracování před takovým odvoláním souhlasu.

 

REKAPITULACE PRÁVA SUBJEKTŮ ÚDAJŮ

  • požadovat přístup k osobním údajům, které zpracováváme za podmínek čl. 15 nařízení
  • žádat opravu nepřesností ve zpracovávaných osobních údajích za podmínek uvedených v čl. 16 nařízení
  • žádat výmaz osobních údajů za podmínek čl. 17 nařízení
  • žádat omezení zpracování osobních údajů za podmínek čl. 18 nařízení
  • získat osobní údaje, jež zpracováváme, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a předat je jinému správci za podmínek čl. 20 nařízení
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů za podmínek čl. 21 nařízení
  • podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů za podmínek čl. 77 nařízení