CZ

Podkladní schodiště

Vítejte ve světě podkladního schodiště - dokonalého řešení pro Váš stavební projekt.

Podkladní schodiště je schodiště, které je plně funkční již během celé fáze výstavby. Na rozdíl od běžných provizorních schodišť, která jsou často dočasná a neúplná, je stavební schodiště již pevně ukotveno a spojeno se stavbou. To vám ušetří drahocenný čas a prostředky, protože není nutná žádná dodatečná montáž nebo demontáž.

  • Podkladní schodiště je plně funkční během fáze výstavby i po ní
  • Podkladní schodiště je pevně spojeno s budovou
  • Není nutná žádná dodatečná montáž nebo demontáž schodiště
  • Na konci stavební fáze je podkladní schodiště dokončeno “finální” vrstvou - obvykle dřevěnými parketami, vinylovou podlahou, laminátovou podlahou nebo kobercem.

 

Výhody podkladního schodiště

  • Dobrá alternativa k betonovým schodům
  • Nízká hmotnost - pod 250 kg
  • Online plánování a rozměrově přesná výroba
  • Použití ve fázi hrubé stavby
  • Není nutná následná výměna - zůstává v domě jako trvalé schodiště
  • Všestranné provedení povrchu z různých materiálů
  • Splňuje bezpečnostní standardy a normy již ve fázi výstavby
  • Vynikající poměr cena/výkon.

Podkladní schody - všestrannost z hlediska provedení povrchu


Podkladní schodiště je schodiště, které je plně funkční již ve fázi výstavby. Na rozdíl od běžných provizorních schodišť, která jsou často dočasná a neúplná, je stavební schodiště již pevně ukotveno a spojeno s budovou. To šetří drahocenný čas a prostředky, protože není nutná žádná dodatečná montáž nebo demontáž.

Zvláštností podkladního schodiště je jeho geometrická shoda s hotovým schodištěm a požadavky norem. Bylo již navrženo podle zadaných rozměrů a roztečí, a plně tak vyhovuje stavebním specifikacím. To umožňuje přesné plánování a bezproblémové začlenění schodiště do celkového uspořádání budovy.

Ve fázi výstavby plní podkladní schodiště důležitou funkci - zajišťuje bezpečný přístup mezi jednotlivými úrovněmi budovy. Stavební dělníci, řemeslníci a další zúčastnění mohou bez námahy přepravovat materiál a nářadí z jednoho podlaží do druhého. Stavební schodiště zajišťuje plynulý pracovní tok a přispívá k efektivitě stavebního procesu.

Další velkou výhodou podkladního schodiště je jeho univerzálnost z hlediska provedení povrchu. Těsně před dokončením domu máte možnost přidat na schodiště požadované "finální" vrstvy. Ať už se jedná o dřevěné parkety, hotovou parketovou podlahu, vinylovou podlahu, laminátovou podlahu nebo koberec, máte možnost přizpůsobit si styl a komfort schodiště podle svých osobních preferencí. Celkový vzhled navíc můžete doplnit designovým zábradlím a dodat svému schodišti nádech elegance a individuality.

Podkladní schodiště Vám tak nabízí řadu dalších výhod. Ušetříte čas i peníze, protože je instalováno již ve fázi výstavby a nevyžaduje žádné další práce. Geometrická shoda a soulad s normami zajišťují bezpečnost a pohodlí. Možnost individuálního provedení povrchu vám umožní přidat osobní nádech a zlepšit vzhled domu.

 

Podkladní schody - různé tvary


Důvěřujte stavebním schodištím a posuňte svůj stavební projekt na novou úroveň. Vyzkoušejte jeho snadnost, flexibilitu a spolehlivost a navrhněte si domov se schodištěm, které je nejen funkční, ale splňuje i Vaše estetické požadavky. Zvolte si stavební schodiště a projděte si cestu k úspěšně dokončenému stavebnímu projektu se stylem a efektivitou.

Konfigurace stavebního schodiště