CZ

Konfigurátor schodiště - interiérové schodiště na míru

Inovativní konfigurátor schodišť pro individuální návrh

Ve světě interiérového designu nabývají schodiště na míru stále většího významu. Schodiště již nejsou jen funkčními prvky, ale spíše estetickými designovými prvky, které mají rozhodující vliv na atmosféru místnosti. Díky vzrušujícímu nástupu digitálních technologií si nyní můžete navrhnout své vysněné schodiště z pohodlí domova - díky inovativnímu konfigurátoru interiérových schodišť.

Nakonfigurujte si interiérové dřevěné schodiště. Jsou pro Vás nastaveny následující varianty:

  • Provizorní schodiště / stavební dočasné
    Provizorní schodiště je dočasné a stavební schodiště pro fázi výstavby.
  • Podkladní schodiště
    Podkladní schodiště, předem zhotovené schodiště, které je plně funkční po celou dobu výstavby a po skončení výstavby je dokončeno nátěrem.
  • Zadlabané dřevěné schodiště
    Zadlabané schodiště je klasikou pro interiérová dřevěná schodiště.
  • Sedlové dřevěné schodiště
    Typ konstrukce, při kterém jsou stupně posazeny na podkladní schodišťové díly – schodnice.

 

Konfigurátor schodiště z domova


Jednoduché, přesné, individuální - Konfigurátor schodiště neboli schodišťová stavebnice je výkonný online nástroj, který Vám umožní navrhnout a vytvořit interiérové schodiště podle Vašich požadavků. Tento uživatelsky přívětivý konfigurátor je navržen tak, aby zjednodušil proces návrhu schodiště a poskytl Vám svobodu přizpůsobit si tvar a rozměry schodiště Vašim potřebám.

Krok 1: Výběr interiérového schodiště

Vaše cesta k vysněnému schodišti začíná výběrem interiérového schodiště. Konfigurátor nabízí širokou škálu modelů schodišť, od nadčasové klasiky až po moderní vzory. Vyberte si ten, který nejlépe vyhovuje Vašemu stylu a požadavkům.

 

Krok 2: Forma a funkce

Krok 2 Vám dává možnost určit tvar Vašeho schodiště. Rovné tvary s podestami jsou známé jako přívětivé a bezpečné pro chůzi. Mějte však na paměti, že vyžadují více podlahové plochy. Pro menší místnosti mohou být lepší volbou oblé tvary. Platí zde pravidlo: nedělejte kompromisy v oblasti bezpečnosti. Zakřivené schody poskytují pohodlný výstup a spojují estetiku s funkčností.

Více informací o tvarech schodišť

 

Krok 3: Rozměry a detaily

Ve třetím kroku zadáte požadovanou délku, šířku a výšku schodů. Můžete upravit počet stupňů a zvolit umístění zábradlí. Tento krok Vám umožní dokonale přizpůsobit schodiště prostorovým podmínkám a zároveň zajistit maximální pohodlí.

Více informací o rozměrech v konfigurátoru schodiště

 

TO NEJLEPŠÍ Z DIGITÁLNÍHO SVĚTA: KONFIGURÁTOR SCHODIŠTĚ

Schodišťový konfigurátor je Vaší branou k interiérovému schodišti na míru, které je nejen funkční, ale také odráží Vaši osobní estetiku a styl. Už žádné zdlouhavé návštěvy obchodu nebo složité konzultace o návrhu schodiště - konfigurátor Vám umožní naplánovat si schodiště z pohodlí domova.
 

Jedno kliknutí: vyzkoušejte konfigurátor schodiště

Jste připraveni navrhnout své interiérové schodiště? Navštivte konfigurátor schodiště na adrese interierove-schodiste.cz a poznejte vzrušující svět plánování schodů na míru. Jednoduché, přesné a individuální - Vaše cesta k jedinečnému interiérovému schodišti začíná právě teď. 

Konfigurace schodiště nyní